• Rol: Concept, Meedenken, Ontwerp, Huisstijl bewaken
  • Klant: Stichting Tholen 650 jaar
  • Jaar: 2016

Om tijdens het zoeken naar mijn eerste betaalde baan als Grafisch Vormgever bezig te blijven met mijn vak, sloot ik me aan bij de werkgroep Media van de stichting Tholen 650 jaar. Deze stichting organiseerde door heel 2016 diverse evenementen, om hiervan een feestjaar voor iedereen te maken, ter ere van 650 jaar stadsrechten. In de werkgroep vergaderden we regelmatig over hoe we de promotie van deze evenementen aan zouden pakken, met welke middelen, en alles wat er aan drukwerk en reclamewerk bij komt kijken om van elk evenement een gezellig feestje te maken. Van consumptiemuntjes tot LED reclame, en van T-shirts, glazen, wijn, kaas tot aan posters en flyers. Het was heel fijn om niet alleen als DTP’er mee te helpen, ‘maak dit maar’, maar ook mee te denken over alles eromheen. Deze posters zijn een kleine greep uit het werk wat ik voor deze stichting heb gemaakt.